Company News
May 2017
by GSG

Mads Bukholt nieuwe managing director van Global Savings Group Amsterdam (Kortingscode.nl & Imbull)

Mads Bukholt wordt nieuwe managing director van Global Savings Group (GSG) Amsterdam

Amsterdam, 24 mei 2017 – Vanaf 18 juni 2017 zal Mads Bukholt de nieuwe managing director worden van Global Savings Group Amsterdam. De groep heeft in Nederland verschillende kortingsplatformen in beheer, zoals Kortingscode.nl, Actiecode.nl en Actiepagina.nl. Mads Bukholt zal oud managing director en medeoprichter Jochem Vroom en medeoprichter Jelle van der Bij opvolgen. Zij stoppen geheel met hun operationele rol bij GSG Amsterdam.

Mads Bukholt is al Managing Director GSG Noord Europa en zal bovendien verantwoordelijk zijn voor de Amsterdamse hub van de groep. GSG Amsterdam managed de grootste kortingsplatformen in Nederland, België, Azië, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. De kortingssites hebben miljoenen bezoekers per maand. In Nederland managed de groep bijvoorbeeld Kortingscode.nl, Actiecode.nl en Actiepagina.nl.

276958 gsg mads bukholt d8ca97 large 1522853535

In 2011 startte Mads Bukholt zijn internationale carrière bij Rocket Internet, waar hij heeft geholpen met het opzetten van de snelst groeiende bedrijven ter wereld, zoals Zalando, Kreditech en Westwing in Australië. Westwing was zelfs het snelst groeiende bedrijf in de geschiedenis van de Duitse startup incubator Rocket Internet. Naast zijn internationale carrière adviseert hij entrepreneurs in Denemarken en houdt hij zich bezig met het begeleiden van startups. De groep is een internationaal expert op het gebied smart shopping content platforms.

De groep heeft meer dan 40 platformen in circa 25 landen wereldwijd met een e-commerce markt van 500 miljard euro. De GSG brengt de merken CupoNation, Actiecode, Kortingscode.nl, Actiepagina, Flipit, Blog de Chollos, SerialDealer, Black-Friday.sale en Holiday Detective samen.

«Ik ben erg enthousiast om te samen te werken met dit ervaren team bij Imbull in Amsterdam. Als onderdeel van de Global Savings Group zullen we de beste platforms voor onze gebruikers en marketing oplossingen voor onze retail partners in Nederland en daarbuiten blijven bieden.»Mads Bukholt, Managing Director GSG Noord Europa

«10 Jaar hebben we in de kortingscodes gezeten, met als kroon op het werk twee fantastische jaren samen met de Global Savings Group. Wij hebben letterlijk al onze doelstellingen waar we PERSBERICHT 2/2 ooit van droomden gehaald, dus voor ons is het tijd om nieuwe dromen na te jagen. Met Mads als opvolger weten wij simpelweg dat het goed zit met de Amsterdamse hub.»Jochem Vroom en Jelle van der Bij

«Met de benoeming van Mads Bukholt als nieuwe directeur van onze Amsterdamse hub, hebben we niet alleen een bewezen deskundige in de branche en ervaren manager geselecteerd, maar ook iemand die het bedrijf kent en verder kan laten groeien. We willen daarnaast ook Jochem en Jelle bedanken voor hun uitstekende werk en het opbouwen van de sterkste kortingscodeplatforms in Nederland. Wij wensen hen het beste en alle succes voor de toekomst.»Gerhard Trautmann, CoFounder and Managing Director van de Global Savings Group

Jochem Vroom en Jelle van der Bij blijven als adviseurs op de achtergrond betrokken bij het bedrijf. Vanaf juni 2017 zal de operationele samenwerking stoppen. Van der Bij is zich op verschillende mogelijkheden aan het oriënteren. Vroom gaat verder als investeerder en CEO binnen het bedrijf Ayold.com.

– EINDE PERSBERICHT –

Save smart with Pouch

Try out our web extension with best deals finder and automatic discounts suggestions.
Experience earning on each purchase!